Together&Co. 秋のディナーコース / Dinner Set Meal

2025年9月1日

旬の食材を用いた秋のディナーコース。メインディッシュはお魚料理やお肉料理などからお好きな一品をお選びください。

秋のディナーコース/Dinner Set Meal


¥5,000
時間/Hours 16:00-20:00
期間/Period 2025年9月1日(月)~10月31日(金)/ 1 September – 31 October

■メニュー
真鯛のカルパッチョ 香味野菜 ホースラディッシュドレッシング
和茸のポタージュスープ クリスピーベーコン添え

下記よりお好みのメインディッシュをお選びください
・鰤のソテー 大根ソース 西京味噌リゾットのティンバル添え
・骨付きポークのマスタードパン粉焼き アップルソース
・国産牛グリル 秋野菜 赤ワインソース(+2,000円)

栗のモンブラン 柿ソース

コーヒー 又は 紅茶

■MENU
■Red sea bream carpaccio and aromatic vegetables with horseradish dressing
■Mushroom soup with crispy bacon

■Choice of one main course
・Sautéed yellowtail with daikon sauce and Saikyo-miso timbale
・Breadcrumb-coated pork chop with apple sauce
・Grilled domestic beef with red wine sauce and autumn vegetables (+2,000yen)

■Chestnut Mont Blanc with persimmon sauce
■Coffee or Tea